jueves, 31 de mayo de 2007

Carta de benvinguda del president del GERS al blog.

Salutacions cordials.

El món submarí és possiblement la darrera frontera, sense sortir del planeta, per poder sentir a dintre nostre l’autèntica sensació d’aventura, aquella sensació que com els herois dels llibres de Verne, Salgari o Hass ens van fer somiar durant l’infantesa, no puc amagar que, de petit, una de les meves lectures preferides va ser 20.000 llegües de viatge submarí. També som conscients que, un cop superada aquesta frontera, la nostra interacció amb el medi li pot ocasionar problemes, com gairebé sempre ha passat amb les altres fronteres que els homes hem anat superant, és per això que també ens em compromès en la defensa d’aquest nou món.

El Grup d’Estudis i Recerques Subaquàtic GERS neix amb aquest esperit d’aventura, ganes de conèixer millor i de protegir, però també de compartir amb tots aquells que com nosaltres, heu estat invitats pel regne de les profunditat a gaudir de les seves meravelles.

Aquest és el blog del GERS, un espai virtual que pretén ser nexe de connexió, no només entre els socis, també entre totes aquelles persones que vulguin ser partícips de les nostres aventures. Esperem que, a través dels nostres escrits, puguem difondre l’esperit que ens motiva, fent més gran encara la família dels aquanàutes o, si més no, la d’aquells que com nosaltres estimen el món que els envolta.

A tots vosaltres benvinguts i Fons cristal·lins per tots.


Alex Xavier Llambrich Bono,
President GERS

No hay comentarios: