jueves, 31 de mayo de 2007

Carta d'agraïment del CRAM


Benvolguts amics,
Em dirigeixo a vosaltres com a president i fundador de la Fundació CRAM, i en nom de tots els que integren aquesta entitat. Vull agrair-vos i felicitar-vos per les decisions preses i les acciones dutes a terme per intentar mantenir amb vida el cap d’olla gris que va avarar el divendres 18 de maig en el litoral de l’Ametlla de mar.

En aquesta ocasió l’estat de l’animal no va permetre la seva recuperació. Però en unes altres circumstàncies, la vostra actuació és i serà un factor clau en qualsevol operatiu de rescat que vulgui realitzar-se amb èxit. És una gran satisfacció per a nosaltres poder comptar amb vosaltres per desenvolupar un dels nostres objectius fundacionals; Recuperar i tornar al seu medi, mitjançant una assistència tècnica adequada i amb el màxim respecte per l’individu, els exemplars d’espècies protegides que hagin estat víctimes d’avarament, de captura o de pesca accidental.

Comptem també amb vosaltres per impulsar i estendre aquesta Xarxa de Resposta Ràpida en la que estem integrats els voluntaris, els cossos de seguretat i els tècnics CRAM, i que és un model a seguir per la resta de l’estat.

Rebeu el més sincer agraïment


Estimados amigos,
Me dirijo a vosotros como presidente y fundador de la Fundación CRAM. En nombre de todos los que integramos esta entidad quiero agradeceros y daros la enhorabuena por las decisiones que tomasteis y las acciones que llevasteis a cabo para tratar de mantener con vida al Calderón gris que varó el viernes pasado en el litoral de L’Ametlla de Mar.

En esta ocasión el estado del animal no permitió su recuperación. Pero en otras circunstancias, vuestra colaboración es y será un factor clave en cualquier operativo de rescate que quiera realizarse con éxito. Es una gran satisfacción poder contar con vosotros para desarrollar uno de nuestros objetivos fundacionales: Recuperar y devolver a su medio, a través de una asistencia técnica adecuada y con el máximo respeto por el individuo, a los ejemplares de especies marinas protegidas que hayan sido víctimas de varamiento, de captura o de pesca accidental.

Contamos también con vosotros para impulsar y extender la Red de Respuesta Rápida en la que estamos integrados voluntarios, cuerpos de seguridad y técnicos del CRAM y que es un modelo a seguir en el resto del estado.

Nuestro más profundo agradecimiento,

Ferran Alegre i Ninou
President de la Fundació CRAM

No hay comentarios: